25/01/2024 25/01/2024 Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε επισήμως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, επικεφαλής πολυπληθούς ομίλου προσκυνητών από την Επαρχία του, μεταξύ των οποίων και η κ. Μαρία Κεφάλα, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, στο ναΰδριο της Αγίας...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 18:46

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων με προσκυνητές στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων με προσκυνητές στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε επισήμως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, επικεφαλής πολυπληθούς ομίλου προσκυνητών από την Επαρχία του, μεταξύ των οποίων και η κ. Μαρία Κεφάλα, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος και εν συνεχεία στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής, όπου τους καλωσόρισε προσφωνώντας τους καταλλήλως και αναφερόμενος στην μακρά ιστορία της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ο οποίος φέρει το όνομα του τελευταίου Σχολάρχου της Χαλκίτιδος Σχολής, Σταυρουπόλεως Μαξίμου, εξέφρασε την χαρά του ιδίου και της συνοδείας του για την επίσκεψή τους σε αυτήν.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής και εν συνεχεία προεπέμφθησαν από τον Καθηγούμενο.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων