05/10/2023 05/10/2023 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, πολυμελής όμιλος κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, υπό την ηγεσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, καλωσορίζοντάς τους στο...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 9:56

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, πολυμελής όμιλος κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, υπό την ηγεσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, καλωσορίζοντάς τους στο ιστορικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αναφερόμενος στην ιστορία και την προσφορά της Σχολής στην Εκκλησία και το Γένος.

Μετά την ξενάγησή τους στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, στις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα, ευλογηθείσα από τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων