22/02/2021 22/02/2021 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος, επί τη λήξη της θητείας συμμετοχής του στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία διήρκησε από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021. “Η περίοδος αυτή ομολογώ, δια την ταπεινότητά...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 20:18

Ο Μητροπολίτης Λέρου ευχαρίστησε τον Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου ευχαρίστησε τον Οικ. Πατριάρχη

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος, επί τη λήξη της θητείας συμμετοχής του στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία διήρκησε από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

“Η περίοδος αυτή ομολογώ, δια την ταπεινότητά μου, υπήρξε χρόνος πνευματικής μαθήσεως, εις τα εδώλια της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και κατά πάντα ωφέλιμος εις εμέ”, αναφέρει, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων