24/02/2020 24/02/2020 Πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Αποκριάτικη Εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Κοντοσκαλίου στη μεγάλη και ευρύχωρη Αίθουσα της Κοινότητας. Το πρωΐ της Κυριακής της Απόκρεω, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου. Ακολούθησε το εορταστικό γεύμα, στο οποίο συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Πατριαρχικού...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 15:51

Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου

Πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Αποκριάτικη Εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Κοντοσκαλίου στη μεγάλη και ευρύχωρη Αίθουσα της Κοινότητας.

Το πρωΐ της Κυριακής της Απόκρεω, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου. Ακολούθησε το εορταστικό γεύμα, στο οποίο συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Πατριαρχικού Επιτρόπου Πανοσιολ. Διάκονος κ. Βοσπόριος, Αρχιερείς, Άρχοντες Οφφικίαλοι και πολλοί πιστοί απο την Πόλη και το εξωτερικό.

Προ του γεύματος, οι νεαροί βλαστοί του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου παρουσίασαν εόρτιο πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων