22/02/2024 22/02/2024 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε, την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, ο Νομάρχης της Πόλεως κ. Davut Gül, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Εξοχώτατος, ο οποίος ανταπέδωσε την πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιωτάτου προς εκείνον, έδειξε ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την περί αυτό Ρωμαίηκη Κοινότητα....
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 20:59

Ο Νομάρχης της Πόλεως επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Νομάρχης της Πόλεως επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε, την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, ο Νομάρχης της Πόλεως κ. Davut Gül, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Εξοχώτατος, ο οποίος ανταπέδωσε την πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιωτάτου προς εκείνον, έδειξε ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την περί αυτό Ρωμαίηκη Κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως παρέστησαν επίσης ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Γρηγόριος, ο Αρχών Μ. Χαρτοφύλαξ κ. Παντελεήμων Βίγκας και ο κ. Γεώργιος Παπαλιάρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστηρίξεως Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων (ΣΥΡΚΙ).

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων