09/01/2020 09/01/2020 Τον βαθύτατο συγκλονισμό του από τον τραγικό θάνατο των 176 επιβαινόντων στο αεροσκάφος της Ukraine International Airlines, που συνετρίβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 8ης Ιανουαρίου, στο Ιράν, εκφράζει η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ.Volodymyr Zelenskyy. Ο Παναγιώτατος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, την συμπάθεια και...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 7:59

Ο Οικ. Πατριάρχης για την αεροπορική τραγωδία στο Ιράν

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης για την αεροπορική τραγωδία στο Ιράν

Τον βαθύτατο συγκλονισμό του από τον τραγικό θάνατο των 176 επιβαινόντων στο αεροσκάφος της Ukraine International Airlines, που συνετρίβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 8ης Ιανουαρίου, στο Ιράν, εκφράζει η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ.Volodymyr Zelenskyy.

Ο Παναγιώτατος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, την συμπάθεια και την συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας προσευχόμενος ο πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, που προέρχονται από επτά χώρες, και να ενισχύει τις οικογένειες και τους οικείους τους στο βαρύτατο πένθος τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων