23/12/2019 23/12/2019 Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ζεστό και φιλόξενο τόπο της Κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος του Βοσπόρου, τα παιδιά έφτιαξαν τα παραδοσιακά κουλουράκια των Χριστουγέννων, έπαιξαν, τραγούδησαν συνοδεία της Μπάντας του Μικρού Τυμπανιστή, παρουσία της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, της Γενικής Προξένου...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 10:59

Ο Οικ. Πατριάρχης κοντά στα παιδιά του Μ. Ρεύματος

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης κοντά στα παιδιά του Μ. Ρεύματος

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ζεστό και φιλόξενο τόπο της Κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος του Βοσπόρου, τα παιδιά έφτιαξαν τα παραδοσιακά κουλουράκια των Χριστουγέννων, έπαιξαν, τραγούδησαν συνοδεία της Μπάντας του Μικρού Τυμπανιστή, παρουσία της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, της Γενικής Προξένου της Ελλάδος και όλων των θεσμικών φορέων.

Ο παναγιώτατος μοίρασε τα δώρα στα παιδιά δίδοντας τους την ευχή και την ευλογία Του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων