11/10/2019 11/10/2019 Έκθεση έργων της συλλογής Βαρλάμη, με τίτλο  «Άγιος Λουκάς ο ιατρός», θα φιλοξενηθεί στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει στις 18 Οκτωβρίου (ώρα 13.00) η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ.  Βαρθολομαίος. Η παρουσίαση της συλλογής γίνεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 13:47

Ο Οικ. Πατριάρχης στα εγκαίνια της συλλογής Βαρλάμη

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στα εγκαίνια της συλλογής Βαρλάμη

Έκθεση έργων της συλλογής Βαρλάμη, με τίτλο  «Άγιος Λουκάς ο ιατρός», θα φιλοξενηθεί στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει στις 18 Οκτωβρίου (ώρα 13.00) η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ.  Βαρθολομαίος.

Η παρουσίαση της συλλογής γίνεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και φιλοδοξεί να ανοίξει έναν δημόσιο διάλογο  με θέμα: “Πώς η πίστη βοηθάει, παράλληλα με την επιστήμη της Ιατρικής στη θεραπεία του ασθενή και ποιος είναι ο ρόλος της τέχνης σε αυτή τη διαδικασία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων