26/02/2020 26/02/2020 Κεντρικός ομιλητής στην 175η τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ, της Ιντιάνα των ΗΠΑ, στις 17 Μαΐου 2020, θα είναι η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, ο Παναγιώτατος θα λάβει επίσης τιμητική διάκριση. «Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι πρωτεργάτης στην κατανόηση και συνεργασία ανάμεσα στις θρησκείες του Κόσμου,...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 8:38

Ο Οικ. Πατριάρχης στην αποφοίτηση του Νοτρ Νταμ

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στην αποφοίτηση του Νοτρ Νταμ

Κεντρικός ομιλητής στην 175η τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ, της Ιντιάνα των ΗΠΑ, στις 17 Μαΐου 2020, θα είναι η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, ο Παναγιώτατος θα λάβει επίσης τιμητική διάκριση.

«Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι πρωτεργάτης στην κατανόηση και συνεργασία ανάμεσα στις θρησκείες του Κόσμου, καθώς επίσης και στις πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος, για τις Θρησκευτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα», αναφέρει ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ, π. Τζον Τζένκινς
Προσθέτει επίσης, οτι είναι πολύ τιμητικό για την Σχολή, “που ο Παναγιώτατος κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο θα εξοικονομήσει χρόνο για να έλθει και να προσφέρει τις σκέψεις τους στους αποφοιτούντας μας και στις οικογένειές τους».
Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης εκτενή αναφορά στο έργο και την προσφορά του Οικουμενικού Πατριάρχη. Υπενθυμίζεται ότι Παναγιώτατος θα φθασει στις ΗΠΑ στις 7, ενώ στις 13 Μαΐου θα γίνει δεκτός από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων