20/09/2020 20/09/2020 Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος σήμερα, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Βαφεοχωρίου. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Άρχοντος Ευστρατίου Ζεγκίνη, συνεργάτου του Πατριάρχου. Ακολούθησε δεξίωση στον αυλόγυρο του Ναού, κατά την οποία μίλησε καταλλήλως ο...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 14:40

Ο Οικ. Πατριάρχης στην Ευαγγελίστρια Βαφεοχωρίου

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στην Ευαγγελίστρια Βαφεοχωρίου

Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος σήμερα, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Βαφεοχωρίου.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Άρχοντος Ευστρατίου Ζεγκίνη, συνεργάτου του Πατριάρχου.
Ακολούθησε δεξίωση στον αυλόγυρο του Ναού, κατά την οποία μίλησε καταλλήλως ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Παρέστησαν: ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου, οι Άρχοντες Οφφικιάλιοι της Μ.τ.Χ.Ε. Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής και Λάκης Βίγκας και πιστοί από τις Κονότητες του Βοσπόρου.

Πηγή: Φως Φαναρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων