10/07/2019 10/07/2019 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας Αμφιλόχιος, ο από Νέας Ζηλανδίας, υποδέχθηκε την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και ακολούθως όλοι επισκέφθηκαν το νεοαποκτηθέν...
10 Ιουλίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 8:13

Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας Αμφιλόχιος, ο από Νέας Ζηλανδίας, υποδέχθηκε την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και ακολούθως όλοι επισκέφθηκαν το νεοαποκτηθέν Επισκοπείο.


Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου, έγινε Δέηση. Το μεσημέρι παρετέθη γεύμα στους υψηλούς Επισκέπτες και το απόγευμα έγινε προσκύνημα στον τόπο της πάλαι ποτέ Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Χώρας.


Φωτογραφικό υλικό: Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων