15/06/2020 15/06/2020 Στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης βρέθηκε το διήμερο 13 – 14 Ιουνίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Ο Παναγιώτατός παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων, ιερουργούντος του Πανοσιολ. Μεγάλου Αρχιμανδρίτου π. Βησσαρίωνος. Συμπροσευχόμενος παρέστη και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ενώ...
15 Ιουνίου, 2020 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 19:28

Ο Οικ. Πατριάρχης στο αναλόγιο των φοιτητικών του χρόνων

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στο αναλόγιο των φοιτητικών του χρόνων

Στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης βρέθηκε το διήμερο 13 – 14 Ιουνίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Ο Παναγιώτατός παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων, ιερουργούντος του Πανοσιολ. Μεγάλου Αρχιμανδρίτου π. Βησσαρίωνος.

Συμπροσευχόμενος παρέστη και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ενώ εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί, τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετά τα εγκύκλια μαθήματα στη γενέτειρά του Ίμβρο και στο Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης εισήλθε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, από την οποία  αποφοίτησε αριστούχος το 1961.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων