07/07/2020 07/07/2020 Την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Πύλης Αδριανουπόλεως (Εδιρνέκαπη), θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου καί συνιερουργούντων Αυτώ του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Ο Πατριάρχης θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον χειροτονία...
07 Ιουλίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 9:24

Ο Οικ. Πατριάρχης στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Πύλης

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Πύλης

Την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Πύλης Αδριανουπόλεως (Εδιρνέκαπη), θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου καί συνιερουργούντων Αυτώ του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Ο Πατριάρχης θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Ηρακλέους Jinjolava, υποψηφίου διδάκτορος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μονάχου, ο οποίος «απολυθείς κανονικώς εκ του κλίματος της Εκκλησίας Γεωργίας, προορίζεται να υπηρετήσει εν τοις εφεξής ενταύθα, ως κληρικός του Οικουμενικού Πατριαρχείου, συμβάλλων εις την ποιμαντικήν διακονίαν των εκ Γεωργίας ορμωμένων και εν Τουρκία διαβιούντων Ορθοδόξων Χριστιανών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων