18/05/2019 18/05/2019   O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει το 3ο Διεθνές Περιβαλλοντικό Συνέδριο της Χάλκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 31 Μαϊου και 4 Ιουνίου, 2019. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι αντιπρόσωποι από Ορθοδόξες θεολογικές σχολές ανά την υφήλιο. Ο σκοπός και ο τίτλος του φετινού συνδρίου είναι “Θεολογικος Σχηματισμός και Οικολογική Συνείδηση”.  Περίπου πενήντα σύνεδροι από σχολές και...
18 Μαΐου, 2019 - 19:22

O Οικ. Πατριάρχης θα εγκαινιάσει το 3ο Διεθνές Περιβαλλοντικό Συνέδριο της Χάλκης

Διαδώστε:
O Οικ. Πατριάρχης θα εγκαινιάσει το 3ο Διεθνές Περιβαλλοντικό Συνέδριο της Χάλκης

 

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει το 3ο Διεθνές Περιβαλλοντικό Συνέδριο της Χάλκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 31 Μαϊου και 4 Ιουνίου, 2019. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι αντιπρόσωποι από Ορθοδόξες θεολογικές σχολές ανά την υφήλιο. Ο σκοπός και ο τίτλος του φετινού συνδρίου είναι “Θεολογικος Σχηματισμός και Οικολογική Συνείδηση”.  Περίπου πενήντα σύνεδροι από σχολές και ιδρύματα θα παραστούν στις εργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων