23/03/2022 24/03/2022 Προσκυνηματική επίσκεψη στην Μητέρα Εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησαν ο Kαθηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος και πατέρες της Μονής την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022. Οι πατέρες συναντήθηκαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος ζήτησε την εκκένωση του κεντρικού κτηρίου της Μονής Εσφιγμένου από καταληψίες και την εφαρμογή των αποφάσεων των...
23 Μαρτίου, 2022 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 1:25

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την κατάληψη στην Μονή Εσφιγμένου

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την κατάληψη στην Μονή Εσφιγμένου

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Μητέρα Εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησαν ο Kαθηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος και πατέρες της Μονής την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022.

Οι πατέρες συναντήθηκαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος ζήτησε την εκκένωση του κεντρικού κτηρίου της Μονής Εσφιγμένου από καταληψίες και την εφαρμογή των αποφάσεων των ελληνικών δικαστηρίων το ταχύτερον δυνατόν. Επίσης, ανακοίνωσε την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος στα τέλη του προσεχούς Μαΐου.

Τέλος, ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο, για το πνευματικό του έργο «διαφωτισμού της κοινής γνώμης».

Η δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων