25/06/2019 25/06/2019   Τις ανθρώπινες ευαισθησίες του έδειξε για μία ακόμα φορά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το ετήσιο προσκύνημά του στην Καππαδοκία, την Κυριακή 23 Ιουνίου. Περπατώντας μαζί με τη συνοδεία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης είδε στην άκρη του πεζοδρομίου ένα μικρό αξιολάτρευτο κουταβάκι και αμέσως έσπευσε να το χαϊδέψει αποδεικνύνοντας την αγάπη του και...
25 Ιουνίου, 2019 - 18:50

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και το μικρό κουταβάκι

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και το μικρό κουταβάκι
  Τις ανθρώπινες ευαισθησίες του έδειξε για μία ακόμα φορά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το ετήσιο προσκύνημά του στην Καππαδοκία, την Κυριακή 23 Ιουνίου. Περπατώντας μαζί με τη συνοδεία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης είδε στην άκρη του πεζοδρομίου ένα μικρό αξιολάτρευτο κουταβάκι και αμέσως έσπευσε να το χαϊδέψει αποδεικνύνοντας την αγάπη του και τη στοργή του για τα ζώα.
    Άλλωστε δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός που τον συνοδεύει ο “Πράσινος Πατριάρχης” αφού έχει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα το περιβάλλον και ότι το αποτελεί. Εν κατακλείδι αποτυπώθηκαν στην όμορφη φωτογραφία αλλά και σε ένα ωραίο βίντεο οι τρυφερές ανθρώπινες στιγμές ενός μεγάλου εκκλησιαστικού ανδρός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων