23/09/2023 23/09/2023 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής Pannonhalma Ουγγαρίας και συναντήθηκε με την Αδελφότητα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουγγαρία ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας ήταν κεντρικός ομιλητής του Διεθνούς Συνεδρίου “Ζήτησον ειρήνην καὶ δίωξον αυτήν”, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Pannonhalma Ουγγαρίας. Την ομιλία του παρακολούθησαν και εκπρόσωποι άλλων Χριστιανικών...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 11:22

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεναγήθηκε στην Μονή Pannonhalma Ουγγαρίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεναγήθηκε στην Μονή Pannonhalma Ουγγαρίας (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής Pannonhalma Ουγγαρίας και συναντήθηκε με την Αδελφότητα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουγγαρία ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας ήταν κεντρικός ομιλητής του Διεθνούς Συνεδρίου “Ζήτησον ειρήνην καὶ δίωξον αυτήν”, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Pannonhalma Ουγγαρίας.

Την ομιλία του παρακολούθησαν και εκπρόσωποι άλλων Χριστιανικών δογμάτων. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, και θα χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία στον παραχωρηθέντα για το σκοπό αυτό Ιερό Μοναστηριακό Ναό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων