28/05/2022 28/05/2022 Για όγδοη φορά κατά την Πατριαρχία του επισκέπτεται το Άγιον Όρος ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος χθες το απόγευμα έτυχε θερμής υποδοχής σε Δάφνη, Καρυές και Μονή Ιβήρων όπου διανυκτέρευσε. Σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε ως Ιερέας την Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Παναγίας Πορταϊτισσας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας...
28 Μαΐου, 2022 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 9:59

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης λειτούργησε ως Ιερέας στην Παναγία Πορταΐτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης λειτούργησε ως Ιερέας στην Παναγία Πορταΐτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όγδοη φορά κατά την Πατριαρχία του επισκέπτεται το Άγιον Όρος ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος χθες το απόγευμα έτυχε θερμής υποδοχής σε Δάφνη, Καρυές και Μονή Ιβήρων όπου διανυκτέρευσε.

Σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε ως Ιερέας την Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Παναγίας Πορταϊτισσας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Παναγιώτατος προέφερε εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου μια κανδλήλα για να καίει πάντοτε μπροστά στη σεπτή εικόνα της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων