19/04/2019 19/04/2019 Προς τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ μίλησε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν του Φαναρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσεκλήθη στο Ξενοδοχείο  «Hilton İstanbul Maslak», αναφέρθηκε στα περί του Οικουμενικού Πατριαρχείο και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις. Σύμφωνα με το δελτίο εκκλησιαστικών ειδήσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου: “Tό ἑσπέρας τῆς...
19 Απριλίου, 2019 - 9:20

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μιλά σε απόφοιτους του Χάρβαρντ

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μιλά σε απόφοιτους του Χάρβαρντ

Προς τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ μίλησε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν του Φαναρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσεκλήθη στο Ξενοδοχείο  «Hilton İstanbul Maslak», αναφέρθηκε στα περί του Οικουμενικού Πατριαρχείο και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

Σύμφωνα με το δελτίο εκκλησιαστικών ειδήσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου: “Tό ἑσπέρας τῆς Πέμπτης, 18ης ἰδίου, ἡ Α. Θ. Παναγιότης, ὁ Πατριάρχης, προσκληθείς μετέβη εἰς τό Ξενοδοχεῖον «Hilton İstanbul Maslak» καί ὡμίλησε πρός τά μέλη τοῦ Συνδέσμου τῶν ἐνταῦθα Ἀποφοίτων τοῦ Πανεπιστημίου Harvard περί τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου, ἀπαντήσας καί εἰς τάς ὑποβληθείσας ἐρωτήσεις αὐτῶν.”

Η ομάδα των νέων αποφοίτων του Harvard ενθουσιάστηκε με την παρουσία και την αμεσότητα της ομιλίας του Πατριάρχου και του προσέφεραν τις εντυπώσεις τους σε χειρόγραφες σημειώσεις που έγραψαν αυθόρμητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων