30/10/2020 30/10/2020 Τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τους σεισμοπλήκτους της Σμύρνης και της Σάμου, αλλά και των γειτονικών περιοχών οι οποίες επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βόρεια της Σάμου, εκφράζει η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με τους Σεβ. Μητροπολίτες Σάμου και...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 22:34

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσεύχεται για Σμύρνη και Σάμο

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσεύχεται για Σμύρνη και Σάμο

Τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τους σεισμοπλήκτους της Σμύρνης και της Σάμου, αλλά και των γειτονικών περιοχών οι οποίες επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βόρεια της Σάμου, εκφράζει η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με τους Σεβ. Μητροπολίτες Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο και Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας για τους δύο γειτονικούς λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας, προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους, για την αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών και την ανακούφιση όλων των πληγέντων. Εύχεται, ο Κύριός μας να ενισχύει τις αρμόδιες Κρατικές και τοπικές αρχές στο έργο τους, και ιδιαιτέρως τα σωστικά συνεργεία στη Σμύρνη, τα οποία αγωνίζονται να εντοπίσουν και να διασώσουν εγκλωβισμένους σε κτίρια που κατέρρευσαν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αρχιεπ. Αμερικής: «Οι προσευχές μας συνοδεύουν Σάμο και Σμύρνη»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων