22/08/2023 22/08/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, Ιεράρχες του Θρόνου, κληρικοί και πλήθος Ιμβρίων, αλλά και φίλοι της Ίμβρου, παρακολούθησαν, το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, τη συναυλία του διακεκριμένου καλλιτέχνη Μανώλη Μητσιά, μαζί με την Γυναικεία Χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την...
22 Αυγούστου, 2023 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 9:30

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά στην Ίμβρο

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά στην Ίμβρο

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, Ιεράρχες του Θρόνου, κληρικοί και πλήθος Ιμβρίων, αλλά και φίλοι της Ίμβρου, παρακολούθησαν, το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, τη συναυλία του διακεκριμένου καλλιτέχνη Μανώλη Μητσιά, μαζί με την Γυναικεία Χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου.

Στο τέλος της συναυλίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Μανώλη Μητσιά και τα μέλη της Χορωδίας, καθώς επίσης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, με τη μέριμνα του οποίου πραγματοποιήθηκε η Συναυλία.

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη προσωπικώς τους συντελεστές της συναυλίας προσκαλώντας τους να την επαναλάβουν και στην Πόλη.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων