25/05/2022 25/05/2022 Στη Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ) έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπου τον υποδέχθηκαν με παραδοσιακές φορεσιές τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου της Αδελφότητας. Ο Παναγιώτατος κατέφθασε λίγο μετά τις 19:00 μ.μ., για να επισκεφτεί τη ΧΑΝΘ, ώστε να δώσει την Πατρική Ευχή και την Πατριαρχική Ευλογία στην...
25 Μαΐου, 2022 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 20:18

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη ΧΑΝΘ

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη ΧΑΝΘ

Στη Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ) έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπου τον υποδέχθηκαν με παραδοσιακές φορεσιές τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου της Αδελφότητας.

Ο Παναγιώτατος κατέφθασε λίγο μετά τις 19:00 μ.μ., για να επισκεφτεί τη ΧΑΝΘ, ώστε να δώσει την Πατρική Ευχή και την Πατριαρχική Ευλογία στην αυγή της δεύτερης εκατονταετίας της Οργάνωσης. Επίσης, ο Παναγιώτατος επρόκειτο να ξεναγηθεί στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Σε αυτή του την επίσκεψη, το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, αλλά και ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων