24/04/2024 24/04/2024 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη 23 Απριλίου, η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, μετά από πρόσκληση του Έλληνα Πρέσβη κ. Δημητρίου Ζεβελάκη. Κατά τη συνάντηση παρέστη και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία είχε συνομιλία με τον Παναγιώτατο....
24 Απριλίου, 2024 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 8:51

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη 23 Απριλίου, η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, μετά από πρόσκληση του Έλληνα Πρέσβη κ. Δημητρίου Ζεβελάκη.

Κατά τη συνάντηση παρέστη και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία είχε συνομιλία με τον Παναγιώτατο.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, 22 Απριλίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς και με τον Πρωθυπουργό, Γκαμπριέλ Ατάλ.

Κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι ο Πατριάρχης είναι συνοδευόμενος υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου, των Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχου κ. Αετίου, Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, και Μ. Συγκέλλου κ. Ιακώβου, καθώς και από τον οικείο ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Δημήτριο.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πρωθυπουργό της Γαλλίας

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων