18/09/2022 18/09/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, μετέβη, σήμερα το μεσημέρι, στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Ελένης, του Γενικού Προξενείου της Μεγάλης Βρεταννίας στην Πόλη, όπου παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε για την εκδημία της...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:16

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην επιμνημόσυνη δέηση για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην επιμνημόσυνη δέηση για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, μετέβη, σήμερα το μεσημέρι, στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Ελένης, του Γενικού Προξενείου της Μεγάλης Βρεταννίας στην Πόλη, όπου παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Η επιμνημόσυνη δέηση συνδιοργανώθηκε από το Γενικό Προξενείο και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Παρεκκλησίου Πανοσιολ. κ. Canon Ian Sherwood.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαβάστε ακόμη: Οικουμενικός Πατριάρχης: Τίποτε δεν είναι ισχυρότερον από την κοινην Ορθόδοξων πίστιν

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων