04/09/2021 05/09/2021 Παρακολουθήστε την εναρκτήρια ομιλία που παραχώρησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο forum “Ecumenical Initiative for the protection of environment and culture” το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021. Το forum διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μετα-βυζαντινών Μνημείων και το Οικουμενικό Πατριαρχείο και πραγματοποιείται στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη.
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 1:49

Ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Διαδώστε:
Ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Παρακολουθήστε την εναρκτήρια ομιλία που παραχώρησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο forum “Ecumenical Initiative for the protection of environment and culture” το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Το forum διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μετα-βυζαντινών Μνημείων και το Οικουμενικό Πατριαρχείο και πραγματοποιείται στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων