29/03/2023 29/03/2023 Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζαππείου σε συνεργασία με το Ζάππειο της Πόλης διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τις απόφοιτες της Σχολής και εκπαιδευτικούς Ελλόγιμες κυρίες Ελένη Σεραφείδου Καραγιαννίδου, Χαρίκλεια Κυριακίδη Λώλη, Αιμιλία Φραγκοπούλου Κυριαζή και κύριο Θεόφιλο Τησίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 το απόγευμα, στην έδρα του Συνδέσμου, και παραβρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
29 Μαρτίου, 2023 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 17:01

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους Αποφοίτους του Ζαππείου

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους Αποφοίτους του Ζαππείου

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζαππείου σε συνεργασία με το Ζάππειο της Πόλης διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τις απόφοιτες της Σχολής και εκπαιδευτικούς Ελλόγιμες κυρίες Ελένη Σεραφείδου Καραγιαννίδου, Χαρίκλεια Κυριακίδη Λώλη, Αιμιλία Φραγκοπούλου Κυριαζή και κύριο Θεόφιλο Τησίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 το απόγευμα, στην έδρα του Συνδέσμου, και παραβρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων