31/12/2021 31/12/2021 Ήταν πριν τριάντα χρόνια που ο τότε νεοεκλεγείς Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατέθετε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”, εμπειρίες και συναισθήματα της μακράς του διαδρομής από την γενέτειρά του Ίμβρο μέχρι τον Οικουμενικό Θρόνο. Έτσι η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δημοσίευσε βίντεο μέσα στο οποίο παρουσιάζονται τα σχέδια και οι οραματισμοί του Οικουμενικού Πατριάρχη....
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 13:09

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος 30 χρόνια πριν στο “Αρχονταρίκι”

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος 30 χρόνια πριν στο “Αρχονταρίκι”

Ήταν πριν τριάντα χρόνια που ο τότε νεοεκλεγείς Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατέθετε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”, εμπειρίες και συναισθήματα της μακράς του διαδρομής από την γενέτειρά του Ίμβρο μέχρι τον Οικουμενικό Θρόνο. Έτσι η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δημοσίευσε βίντεο μέσα στο οποίο παρουσιάζονται τα σχέδια και οι οραματισμοί του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, αναπολούμε τα σχέδια και τους οραματισμούς του μέσα από τον δικό του λόγο και παρουσιάζουμε ξανά την εκπομπή εκείνη ως αφετηρία του νέου κύκλου της Πατριαρχίας του αλλά και ως ευχή μακροημέρευσης και ανάρρωσης από την πρόσφατη ασθένειά του.

Ολόκληρο το βίντεο εκείνης της εκπομπής, δημοσιεύεται στο κανάλι “Ενορία εν δράσει” και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων