04/10/2019 04/10/2019 Την χαρά των παιδιών της Ομογένειας, μοιράστηκε ο πνευματικός τους πατέρας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος παρέστη, το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Πέραν. Ο Πατριάρχης ευλόγησε της προσπάθειες όλων των κοινοτικών παραγόντων και των μαθητών των ομογενειακών σχολείων και “έβαλε” και το...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 11:41

Ο Παναγιώτατος “έβαλε” το δικό του τρίποντο

Διαδώστε:
Ο Παναγιώτατος “έβαλε” το δικό του τρίποντο

Την χαρά των παιδιών της Ομογένειας, μοιράστηκε ο πνευματικός τους πατέρας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος παρέστη, το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Πέραν. Ο Πατριάρχης ευλόγησε της προσπάθειες όλων των κοινοτικών παραγόντων και των μαθητών των ομογενειακών σχολείων και “έβαλε” και το δικό του τρίποντο, προκαλώντας τον ενθουσιασμό μικρών και μεγάλων.

 

 

 

 

Φώτο: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων