05/10/2023 05/10/2023 Το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου 2023, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη στην Ι. Μονή Βαλουκλή, όπου και το Πατριαρχικό Κοιμητήριο, και τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του αοιδίμου Πατριάρχου Δημητρίου επί τη επετείω της εις Κύριον εκδημίας του. Ο Παναγιώτατος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο και...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 8:24

Ο Παναγιώτατος τίμησε τη μνήμη του προκατόχου του, Πατριάρχου Δημητρίου

Διαδώστε:
Ο Παναγιώτατος τίμησε τη μνήμη του προκατόχου του, Πατριάρχου Δημητρίου

Το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου 2023, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη στην Ι. Μονή Βαλουκλή, όπου και το Πατριαρχικό Κοιμητήριο, και τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του αοιδίμου Πατριάρχου Δημητρίου επί τη επετείω της εις Κύριον εκδημίας του.

Ο Παναγιώτατος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο και τον Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, παρέστη, το απόγευμα της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου 2023, στη δεξίωση του Γενικού Προξενίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη, με την ευκαιρία της επετείου ενοποιήσεως της χώρας.

Δείτε επίσης: 

Το ανακοινωθέν για τις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στο Φανάρι

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων