16/08/2019 16/08/2019 Έχει μεγάλη αξία να παρακολουθήσει κανείς αυτό το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε παλαιότερα μέσα από το διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία” σε επιμέλεια και σενάριο της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη, για λογαριασμό της Ιμβριακής Ένωσης. Είναι ένα αφιέρωμα στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, ο οποίος με πολλή δουλειά, ζωντάνεψε την Ίμβρο. Η προβολή πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που...
16 Αυγούστου, 2019 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2019 - 18:47

Ο Πατριάρχης στη νήσο της καρδιάς του

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης στη νήσο της καρδιάς του

Έχει μεγάλη αξία να παρακολουθήσει κανείς αυτό το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε παλαιότερα μέσα από το διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία” σε επιμέλεια και σενάριο της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη, για λογαριασμό της Ιμβριακής Ένωσης. Είναι ένα αφιέρωμα στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, ο οποίος με πολλή δουλειά, ζωντάνεψε την Ίμβρο.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης και ο Φιλανθρωπικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ιμβρίων της Πόλεως προς τιμήν του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος.

Η Ίμβρος είναι πάντα επίκαιρη, ειδικά, τώρα, μετά από τα αποτελέσματα των τόσων προσπαθειών, τις οποίες έκανε ο ίδιος ο Πατριάρχης για την γενέτειρά του.

Εξάλλου, ο Παναγιώτατος ευρίσκεται στην Ίμβρο, αυτές τις ημέρες, ώστε σας μεταφέρουμε παλαιότερες εικόνες από τον ίδιο και το νησί, ιδιαιτέρως για όσους δεν το έχετε επισκεφθεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων