17/03/2019 17/03/2019 Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα κ. Πέτρος Μαυροειδής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Βιργινία. Τον Πρέσβη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Προύσης και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης κ. Ελπιδοφόρος αλλά και η Αδελφότητα της Μονής. Ακολούθησε ξενάγηση στο Καθολικό, υποδοχή στο Μεγάλο Συνοδικό, παρουσίαση...
17 Μαρτίου, 2019 - 20:25

Ο πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα ξεναγήθηκε στη Χάλκη

Διαδώστε:
Ο πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα ξεναγήθηκε στη Χάλκη

Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα κ. Πέτρος Μαυροειδής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Βιργινία. Τον Πρέσβη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Προύσης και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης κ. Ελπιδοφόρος αλλά και η Αδελφότητα της Μονής. Ακολούθησε ξενάγηση στο Καθολικό, υποδοχή στο Μεγάλο Συνοδικό, παρουσίαση του Νέου Συνοδικού και ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη της Σχολής. Τέλος, το μεσημέρι ο κ. Πρέσβης μετά της συζύγου του παρακάθισαν σε γεύμα στην Τράπεζα της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων