05/10/2022 05/10/2022 Η ευρισκομένη στην Κωνσταντινούπολη, για την γενομένη τελετή της απόδοσης τιμητικής διακρίσεως στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την ηγεσία του Πρύτανη κ. Αγγέλου Κοτίου, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ο κ. Πρύτανης, συνοδευόμενος από τον Κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Καθηγητές...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 10:22

Ο Πρύτανης και Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Πρύτανης και Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Η ευρισκομένη στην Κωνσταντινούπολη, για την γενομένη τελετή της απόδοσης τιμητικής διακρίσεως στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την ηγεσία του Πρύτανη κ. Αγγέλου Κοτίου, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Ο κ. Πρύτανης, συνοδευόμενος από τον Κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Καθηγητές και λοιπούς συνεργάτες του Πανεπιστημίου, έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα.

Ο Καθηγούμενος προσφώνησε καταλλήλως τους πανεπιστημιακούς Καθηγητές, αναφερόμενος στην συνεργασία της Θεολογικής Σχολής με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Εκ μέρους του κ. Πρύτανη εκφράστηκε η διάθεση και η επιθυμία περαιτέρω και συστηματικότερης συνεργασίας της Σχολής με το υπ΄ αυτόν πανεπιστημιακό ίδρυμα, έτσι ώστε να επεκταθεί και σε άλλα πεδία δραστηριοποιήσεως.

Ακολούθησε ξενάγηση των υψηλών επισκεπτών στους χώρους της Σχολής και κοινή προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τιμήθηκε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων