21/02/2019 21/02/2019 Σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες ομιλεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ Βαρθολομαίος, ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, με θέμα: «Ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ευρώπη σήμερα”. Η ομιλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν. Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη.Παρών στην ομιλία και ο...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2019 - 20:20

“Ο ρόλος του Οικ. Πατριαρχείου στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ευρώπη σήμερα”

Διαδώστε:
“Ο ρόλος του Οικ. Πατριαρχείου στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ευρώπη σήμερα”
Σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες ομιλεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ Βαρθολομαίος, ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, με θέμα: «Ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ευρώπη σήμερα”.
Η ομιλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν. Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη.Παρών στην ομιλία και ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελγίου κ Αθηναγόρας. 

Πηγή: http://fanarion.blogspot.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων