18/04/2024 18/04/2024 Την προσεχή Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 21 Απριλίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σελευκείας κ. Θεόδωρο, Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο. “Προσκαλούνται οι ευσεβείς πιστοί να μετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και να λάβουν την ευχή...
18 Απριλίου, 2024 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 11:52

Ο Σελευκείας Θεόδωρος στο Ρέθυμνο την Ε’ Κυριακή των Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Σελευκείας Θεόδωρος στο Ρέθυμνο την Ε’ Κυριακή των Νηστειών

Την προσεχή Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 21 Απριλίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σελευκείας κ. Θεόδωρο, Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

“Προσκαλούνται οι ευσεβείς πιστοί να μετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και να λάβουν την ευχή του νέου Ιεράρχου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου”, αναφέρει το ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων