10/01/2024 10/01/2024 Ο Yφυπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας κ. Andrei Novak, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ρουμανίας στην Κωνσταντινούπολη «Δημήτριος Καντεμίρ», κ. Dragoș Tiberiu NIȚĂ, επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, τον Ιερό Ναό Παναγίας Παραμυθίας Βλαχσαράι και ενημερώθηκε για τις προσπάθειες αναστήλωσης του Ναού και των πέριξ χώρων, καθώς και για την ανάδειξη της μακραίωνης...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 9:11

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας στην Παναγία Παραμυθία Βλαχσαράι στην Πόλη

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας στην Παναγία Παραμυθία Βλαχσαράι στην Πόλη

Ο Yφυπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας κ. Andrei Novak, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ρουμανίας στην Κωνσταντινούπολη «Δημήτριος Καντεμίρ», κ. Dragoș Tiberiu NIȚĂ, επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, τον Ιερό Ναό Παναγίας Παραμυθίας Βλαχσαράι και ενημερώθηκε για τις προσπάθειες αναστήλωσης του Ναού και των πέριξ χώρων, καθώς και για την ανάδειξη της μακραίωνης κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς, αφού κοντά στο Βλαχσαράι είναι το Μετόχι του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο οίκος Καντεμίρ και πολλά άλλα μνημεία του Γένους μας.

Ο κ. Novak υποσχέθηκε να συνδράμει τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου και να βοηθήσει τόσο στην ενημέρωση της κοινής γνώμης της χώρας του, όσο και στην δημιουργία δεσμών με ακαδημαϊκούς και πολιτιστικούς θεσμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων