27/02/2024 28/02/2024 Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενοι από πεντηκονταμελή όμιλο κληρικών και λαϊκών προσκυνητών, επισκέφθηκαν την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. Τους Αρχιερείς και τους προσκυνητές υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους καλωσόρισε...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 0:12

Οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Ιγνάτιος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Ιγνάτιος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενοι από πεντηκονταμελή όμιλο κληρικών και λαϊκών προσκυνητών, επισκέφθηκαν την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024.

Τους Αρχιερείς και τους προσκυνητές υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφερόμενος στην μακρά ιστορία του και στην προσφορά του στην Εκκλησία και το Γένος.

Κατόπιν, οι επισκέπτες προσκύνησαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων