22/10/2022 22/10/2022 Με άνθη έραιναν οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη για την Εκατονταετηρίδα της τοπικής περιφέρειας του Οικουμενικού Θρόνου. Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τελέσθηκε  Δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Λονδίνου.  Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτας . Σήμερα, Σάββατο...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2022 - 11:19

Οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων έραιναν με άνθη τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων έραιναν με άνθη τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

Με άνθη έραιναν οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη για την Εκατονταετηρίδα της τοπικής περιφέρειας του Οικουμενικού Θρόνου.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τελέσθηκε  Δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Λονδίνου.  Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτας .

Σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στο Essex, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελέσει την εις Διάκονον χειροτονία του μοναχού Σωφρονίου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων – Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίων Πάντων Λονδίνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων