29/11/2020 29/11/2020 Συλλυπητήριο γράμμα προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, με αφορμή την κοίμηση του μακαριστού Επισκόπου Μπορτζόμι και Μπακουριάνι κυρού Λαζάρου, απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Επίσκοπος κυρός Λάζαρος είχε ασθενήσει από κορωνοϊό αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Ο Παναγιώτατος στο συλλυπητήριο γράμμα του, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “προσευχόμεθα όπως...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 15:18

“Ο Θεός να ενισχύσει τους ιατρούς της Γεωργίας”

Διαδώστε:
“Ο Θεός να ενισχύσει τους ιατρούς της Γεωργίας”

Συλλυπητήριο γράμμα προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, με αφορμή την κοίμηση του μακαριστού Επισκόπου Μπορτζόμι και Μπακουριάνι κυρού Λαζάρου, απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Επίσκοπος κυρός Λάζαρος είχε ασθενήσει από κορωνοϊό αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Ο Παναγιώτατος στο συλλυπητήριο γράμμα του, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “προσευχόμεθα όπως ο Θεός της αγάπης, ενισχύσει τους εν Γεωργία ιατρούς, τους νοσηλευτάς και όλους εκείνους που αγωνίζονται θυσιαστικώς δια την αντιμετώπισιν του προβλήματος του κορωνοϊου covid-19”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων