28/01/2021 28/01/2021 Ολοκληρώνεται  διαδικτυακά σήμερα η Δ΄ Διάσκεψη της Χάλκης (Halki Summit IV), την οποία διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, με το επίκαιρο θέμα «COVID-19 και κλιματική αλλαγή: Ζώντας και μαθαίνοντας από την πανδημία». Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, ξεκίνησε στις 26/1/2021. Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ακολουθεί το...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 15:32

Ολοκληρώνεται η Δ’ Διάσκεψη της Χάλκης – Δείτε τη 2η συνεδρία

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται η Δ’ Διάσκεψη της Χάλκης – Δείτε τη 2η συνεδρία

Ολοκληρώνεται  διαδικτυακά σήμερα η Δ΄ Διάσκεψη της Χάλκης (Halki Summit IV), την οποία διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, με το επίκαιρο θέμα «COVID-19 και κλιματική αλλαγή: Ζώντας και μαθαίνοντας από την πανδημία». Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, ξεκίνησε στις 26/1/2021.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ακολουθεί το βίντεο της 2ης συνεδρίας, στην οποία συμμετείχε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περγάμου κ. Ιωάννης, Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Θρόνου, που είχε και τον συντονισμό της Διάσκεψης, καθώς είναι ειδικός  σε θέματα Περιβάλλοντος.

Πώς ανταποκρίθηκαν οι κυβερνήσεις απέναντι στους επιστήμονες και την Covid-19; Ανταποκρίθηκαν οι εκκλησίες στα αιτήματα της ασθένειας; Το εμβόλιο θα λύσει όλα τα προβλήματά μας Και τελικά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας; Πώς η Covid-19 επηρέασε επιστήμη και τεχνολογία, αλλά και τη θέασή μας προς την επιστήμη και τη θρησκεία;

Επιστήμη, πίστη και πολιτισμός στο…μικροσκόπιο!

Ακολουθεί το βίντεο της 2ης συνάντησης: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων