20/12/2023 20/12/2023 Στις 18 Δεκεμβρίου 2023, η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με την περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδο εξέλεξαν τον Καθηγητή της ΠΑΕΑΚ Μέγα Πρωτοσύγκελλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρο παμψηφεί Μητροπολίτη Σελευκείας. Μετά πολλής χαράς και μεγάλης συγκινήσεως, το Διδακτικό και Διοικητικό Προσωπικό της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, και όλη η φοιτητική...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 9:56

ΠΑΕΑΚ: Μεγάλη τιμή η εκλογή του Μητροπολίτη Σελευκείας Θεοδώρου

Διαδώστε:
ΠΑΕΑΚ: Μεγάλη τιμή η εκλογή του Μητροπολίτη Σελευκείας Θεοδώρου

Στις 18 Δεκεμβρίου 2023, η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με την περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδο εξέλεξαν τον Καθηγητή της ΠΑΕΑΚ Μέγα Πρωτοσύγκελλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρο παμψηφεί Μητροπολίτη Σελευκείας.

Μετά πολλής χαράς και μεγάλης συγκινήσεως, το Διδακτικό και Διοικητικό Προσωπικό της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, και όλη η φοιτητική κοινότητα “εύχεται στον νέο Εψηφισμένο Μητροπολίτη Σελευκείας κ. Θεόδωρο καλλίκαρπη και θεοφιλή Αρχιερατεία, θεοδόξαστα έργα μετά της κατ’ άμφω αδιαπτώτου υγείας”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση από την Ακαδημία.

“Για την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, το γεγονός ότι ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Σελευκείας κ. Θεόδωρος αποτελεί μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, περιποιεί μεγάλη τιμή όσον αφορά και τη σύνδεση της Πατριαρχικής Ακαδημίας μετά της Μητρός Εκκλησίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων