23/02/2021 23/02/2021 Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, αναμένεται να τελεστεί αύριο Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, αύριο επίσης θα τελεσθούν η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Ιακώβου Krochak, ο οποίος μετά την απόλυση, θα χειροθετηθεί υπ’ Αυτού στο οφφίκιο του Μ. Συγκέλλου...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 10:57

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Φανάρι

Διαδώστε:
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Φανάρι

Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, αναμένεται να τελεστεί αύριο Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, αύριο επίσης θα τελεσθούν η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Ιακώβου Krochak, ο οποίος μετά την απόλυση, θα χειροθετηθεί υπ’ Αυτού στο οφφίκιο του Μ. Συγκέλλου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, και η εις διάκονον χειροτονία του Ελλογ. κ. Νικολάου Αμανατίδου, υποψηφίου διδάκτορος της Ευαγγελικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης, εκ Κιλκισίου, ο οποίος στο μέλλον θα διακονήσει στο Πατριαρχείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων