14/03/2024 14/03/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024, το πρωϊ, κατήλθε στον Πατριαρχικό Ναό και, παρουσία Ιεραρχών του Θρόνου και των μελών της Πατριαρχικής Αυλής, τέλεσε Τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των αειμνήστων Πατριάρχου Βουλγαρίας κυρού Νεοφύτου και Επισκόπου Ευκαρπίας κυρού Ιεροθέου, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής...
14 Μαρτίου, 2024 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 12:27

Πατριαρχικό Τρισάγιο για τους μακαριστούς Πατριάρχη Βουλγαρίας και Επίσκοπο Ευκαρπίας

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Τρισάγιο για τους μακαριστούς Πατριάρχη Βουλγαρίας και Επίσκοπο Ευκαρπίας

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024, το πρωϊ, κατήλθε στον Πατριαρχικό Ναό και, παρουσία Ιεραρχών του Θρόνου και των μελών της Πατριαρχικής Αυλής, τέλεσε Τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των αειμνήστων Πατριάρχου Βουλγαρίας κυρού Νεοφύτου και Επισκόπου Ευκαρπίας κυρού Ιεροθέου, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αστόριας.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων