04/01/2021 04/01/2021 Επί τη συμπληρώσει τριάντα ετών από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως κυρού Μαξίμου, Σχολάρχου της Ι. Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, στο Β’ Κοιμητήριο της Ι. Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, και έψαλε Τρισάγιο στον τάφο του, επί του οποίου κατέθεσε άνθη....
04 Ιανουαρίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 18:46

Πατριαρχικό Τρισάγιο στο μνήμα του τελευταίου Σχολάρχη

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Τρισάγιο στο μνήμα του τελευταίου Σχολάρχη

Επί τη συμπληρώσει τριάντα ετών από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως κυρού Μαξίμου, Σχολάρχου της Ι. Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, στο Β’ Κοιμητήριο της Ι. Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, και έψαλε Τρισάγιο στον τάφο του, επί του οποίου κατέθεσε άνθη.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίτες Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Σασίμων κ. Γεννάδιος και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ –  Θεολογική Σχολή της Χάλκης τιμά τον τελευταίο Σχολάρχη της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων