24/06/2019 24/06/2019 Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων (23-6-2019), στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Avanos ή Βάνεσα της Καππαδοκίας, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Κατάμεστος ο αύλειος χώρος του ναού από Ρωμιούς της Πόλης αλλά και προσκυνητές από την Ελλάδα. Επίσης, όμιλος προσκυνητών από την Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, υπό...
24 Ιουνίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 7:41

Πλήθος κόσμου στην Πατριαρχική Θ. Λειτουργία στην Καππαδοκία

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην Πατριαρχική Θ. Λειτουργία στην Καππαδοκία

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων (23-6-2019), στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Avanos ή Βάνεσα της Καππαδοκίας, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Κατάμεστος ο αύλειος χώρος του ναού από Ρωμιούς της Πόλης αλλά και προσκυνητές από την Ελλάδα. Επίσης, όμιλος προσκυνητών από την Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, υπό την ηγεσία του Μητροπολίτου κ. Παϊσίου. Παρών και ο βοηθός της Μητροπόλεως Λέρου, Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος.

Με τον Πατριάρχη συλλειτούργησε και ο Μητροπολίτης Τύχων (Tikhon Mollard), επικεφαλής της «Ορθοδόξου Εκκλησίας εν Αμερική» (OCA).
Κατά την Θ. Λειτουργία ο Πατριάρχης προέβη και σε χειροτονία Διακόνου.

Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων