02/03/2024 02/03/2024 Πολλές εγκάρδιες ευχές δέχθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με την ευκαιρία της επετείου των 84ων γενεθλίων του, την περασμένη Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. Η Α.Θ. Παναγιότης δέχθηκε τηλεφωνικώς τις εγκάρδιες ευχές της Α.Θ. Μακαριότητος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και της Α. Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου,...
02 Μαρτίου, 2024 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 13:19

Πολλές ευχές δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τα 84α γενέθλια του

Διαδώστε:
Πολλές ευχές δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τα 84α γενέθλια του

Πολλές εγκάρδιες ευχές δέχθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με την ευκαιρία της επετείου των 84ων γενεθλίων του, την περασμένη Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Η Α.Θ. Παναγιότης δέχθηκε τηλεφωνικώς τις εγκάρδιες ευχές της Α.Θ. Μακαριότητος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και της Α. Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς και των Υφυπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος κυρίας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και κυρίου Γεωργίου Κώτσηρα.

Επίσης, προς τον Παναγιώτατο εξέφρασαν, γραπτώς, τις ευχές τους Προκαθήμενοι Εκκλησιών, Ιεράρχες, θρησκευτικοί λειτουργοί, πολιτικοί και πολλές προσωπικότητες, καθώς και πλήθος πιστών κάθε εθνικότητας από όλο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων