15/12/2019 16/12/2019 Με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου, ετελέσθη, σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2019, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφανίου, συλλειτουργούντων Αρχιερέων τόσο της Μητρός Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως όσο και της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 10:21

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Κίεβο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Κίεβο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου, ετελέσθη, σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2019, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφανίου, συλλειτουργούντων Αρχιερέων τόσο της Μητρός Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως όσο και της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας, Υπουργοί της Κυβέρνησης καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κίεβο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ομίλησε καταλλήλως ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων