17/04/2019 17/04/2019 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 17 Απριλίου, ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, Πρωτοσύγκελλοςτης Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο ΕπίσκοποςΘεσπιώνέγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στον οποίο επέδωσε πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου να επισκεφθεί την Ελλάδακαι να προστεί, στις 23 Μαΐου, της τελετής των εγκαινίων του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως «Άγιος Πορφύριος»,...
17 Απριλίου, 2019 - 15:15

Πρόσκληση του Αρχιεπ. Αθηνών στον Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Πρόσκληση του Αρχιεπ. Αθηνών στον Οικ. Πατριάρχη

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 17 Απριλίου, ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, Πρωτοσύγκελλοςτης Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο ΕπίσκοποςΘεσπιώνέγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στον οποίο επέδωσε πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου να επισκεφθεί την Ελλάδακαι να προστεί, στις 23 Μαΐου, της τελετής των εγκαινίων του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, παρουσία του Εξοχ.Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθ.ΠροκοπίουΠαυλοπούλου.

Ο Παναγιώτατοςαπεδέχθη την ευγενική αυτή πρόσκληση και ζήτησε από τον Επίσκοπο Θεσπιών να μεταφέρει τις εγκάρδιες ευχές του στον Μακαριώτατο ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πάσχα.

Ακολούθως ο Επίσκοπος Θεσπιών παρακάθησε στην Πατριαρχική τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων