28/06/2019 28/06/2019 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τίμησε χθες, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, με την παρουσία του, τα εγκαίνια του Τμήματος Εθνογραφίας στο Μουσείο Τουρκικών και Ισλαμικών έργων, στο Σουλταναχμέτ. Στα εγκαίνια παρέστησαν: ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας Mehmet Nuri Ersoy, ο Νομάρχης της Πόλεως. Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση των κεραμικών...
28 Ιουνίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 8:19

Σε εγκαίνια έκθεσης παραβρέθηκε ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Σε εγκαίνια έκθεσης παραβρέθηκε ο Οικ. Πατριάρχης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τίμησε χθες, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, με την παρουσία του, τα εγκαίνια του Τμήματος Εθνογραφίας στο Μουσείο Τουρκικών και Ισλαμικών έργων, στο Σουλταναχμέτ.

Στα εγκαίνια παρέστησαν: ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας Mehmet Nuri Ersoy, ο Νομάρχης της Πόλεως. Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση των κεραμικών 16ου αιώνος, τα οποία επιστράφηκαν στο Μουσείο από συλλέκτη στο Λονδίνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων