11/12/2019 11/12/2019 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ελλογ. Συμεών Σολταρίδη, με τον τίτλο «Εγώ και… η βαλίτσα μου», που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της Κοινότητος Μ.Ρευματος και των εκδόσεων «Ωκεανίδα» στα Χρυσοβέργεια. Παρέστησαν οι Μητροπολίτες Γέρων Δέρκων Απόστολος, Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος, και...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2019 - 9:29

Σε παρουσίαση βιβλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Σε παρουσίαση βιβλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ελλογ. Συμεών Σολταρίδη, με τον τίτλο «Εγώ και… η βαλίτσα μου», που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της Κοινότητος Μ.Ρευματος και των εκδόσεων «Ωκεανίδα» στα Χρυσοβέργεια.

Παρέστησαν οι Μητροπολίτες Γέρων Δέρκων Απόστολος, Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος, και Μυριοφύτου και Περιστάσεως Ειρηναίος, εκπρόσωπος του Γεν. Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη, και πλήθος κόσμου.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν οι Άρχοντες Οφφικιάλιοι του Πατριαρχείου κ.Γιάννης Δεμιρτζίογλου,Διευθυντής του Ζωγραφείου, και κ. Αντώνης Χαντζόπουλος, Δρ βυζαντινής μουσικολογίας, καθώς και η κ.Άννα Ανδρέου, Δημοσιογράφος. Χαιρετισμό απηύθυνε προηγουμένως η εκδότρια κ.Μαρία Καρβέλα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για το βιβλίο και κυρίως για τη ζωή του ο ίδιος ο συγγραφέας.

Τη συζήτηση συντόνισε η κ.Μαρία Ζαχαράκη, δημοσιογράφος.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων