19/11/2020 19/11/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα είχε χθες, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Όπως αναφέρει η ενημέρωση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Παναγιώτατος και ο Σωτήρης Τσιόδρας αντήλλαξαν σκέψεις και πληροφορίες σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, την Τρίτη, 17...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 10:57

Για την πανδημία συζήτησαν Οικ. Πατριάρχης-Σ. Τσιόδρας

Διαδώστε:
Για την πανδημία συζήτησαν Οικ. Πατριάρχης-Σ. Τσιόδρας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα είχε χθες, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Παναγιώτατος και ο Σωτήρης Τσιόδρας αντήλλαξαν σκέψεις και πληροφορίες σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επί τη μνήμη του Αγίου Γενναδίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, ο Παναγιώτατος τέλεσε Τρισάγιο διά την ανάπαυση της ψυχής του προσφάτως κοιμηθέντος συμφοιτητού Αυτού, αειμνήστου Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης κυρού Γενναδίου.

Τέλος, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Σεβ. Μητροπολίτη Σασίμων κ. Γεννάδιο, με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του, στον οποίο εξέφρασε τις ευχές, τα συγχαρητήρια και την αδελφική του αγάπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων